Opdatering: Meebox er blevet opkøbt af Combell, der også ejer Unoeuro, så du henvises til Unoeuro.

Meebox er en udbyder, som først i de seneste år er kommet meget frem i rampelyset. Den er steget voldsomt i popularitet og er nu en go-to løsning for utroligt mange iværksættere, der har brug for noget stabilt og billigt.

Det er her det er lykkedes dem at ramme lige præcis iværksættermarkedet. De personer/virksomheder der har brug for noget der virker, som er billigt og er pålideligt, så deres side ikke går ned. Teamet bag God-ehandel.dk har valgt at se nærmere på trenden og lave en anmeldelse af Meebox.

Hostingmuligheder

Hos Meebox findes der flere forskellige muligheder, når man gerne vil have sine ting hostet. Der findes først og fremmest den standard version (BASIC), som er målrettet den private forbruger, som har en meget lille hjemmeside og som ikke umiddelbart har planer om at opgradere.

Hosting og domæneDet betyder, at der ikke er så meget plads og der er ikke så meget trafik der kan komme ind på siden på månedlig basis, men prisen er til gengæld helt i bund og serverne er lige så pålidelige som hvis man brugte nogle bedre og/eller dyrere pakker.

Derudover findes der en PREMIUM version som er målrettet virksomheder og folk med meget store hjemmesider. Det er en del dyrere, men giver så også meget mere plads samt mulighed for utrolig store mængder trafik. Der er selvfølgelig flere niveauer, så du kan skræddersy produktet til lige præcis dit behov rent trafik- og pladsmæssigt.

Selvom PREMIUM lyder bedst, så er deres BASIC version et godt valg til prisen.

Kundeservicen

Kundeservicen hos Meebox hersker der generelt delte meninger omkring. Nogle synes, at den er knap så god, fordi de måske ikke har kunne få hjælp til det problem de havde, hvorimod andre synes, at det er en rigtig god kundeservice.

Med vores kendskab og erfaringer til deres support, er den upåklagelig. Du kan både kontakte dem på chat og via deres support ticket system. Altid hurtigt og hjælpsomt svar, så vi kan i hvert fald stå inden for deres service.

Funktioner

Meebox har mange forskellige funktioner, som man har brug for hos sin webhost. Det er alt lige fra FTP-adgang til ugentlige backups, der selvfølgelig er inkluderet i prisen. Der er præcis det samme indhold i stort set alle pakker, så man går ikke glip af noget med et billigere produkt.

Konklusion

Meebox og deres billige pris samt gode produkt, gør deres ydelse utrolig populær blandt iværksættere og andre små virksomheder, hvor prisen har en stor betydning.

Så for alle private, hobbybrugere og mindre virksomheder vil det være et glimrende valg.