Vi danskere elsker stadig at læse bøger, hvad enten det er skønlitteratur eller andre genrer. Og derfor køber vi da også stadig bøger i stor stil. Men hvilke bøger er egentlig de mest populære i 2020? Du kan se listen over top 10 mest solgte bøger i Danmark lige her og få inspiration til din læsning.

Top 10 mest solgte bøger i Danmark

Listen over de mest solgte bøger svinger hele tiden i takt med nye udgivelser og tidens tendenser. Derfor er det vigtigt at huske på, at der her er tale om et øjebliksbillede. Det kommer også an på, hvem man spørger, da der kan være variation fra forhandler til forhandler.

Her har vi fået hjælp af Saxos bestsellerliste og taget et kig på, hvilke bøger, der er mest populære lige netop nu. Listen omfatter både skønlitteratur, biografier og endda kogebøger. Her fandt vi frem til følgende:

  1. Bobler, bullshit og børsfest af Lars Tvede: her giver Lars Tvede dig en guide til, hvordan du kan investere på børsmarkedet – med særlig fokus på krisetider. Han deler ud af egne erfaringer og viden, og giver gode tips til investering i aktier på en sjov og håndgribelig måde.
  2. Valdemarsro – Grøn aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt: få de skønneste opskrifter for hele familien. Her er fokus på grønne opskrifter, årstidernes skiftende råvarer og brugbare grundopskrifter.
  3. Spejlmanden af Lars Kepler: i ottende bog i serien om Joona Linna får du en spændende fortælling om en ung kvindes forsvinden og en hypnotisørs fascinerende evner.
  4. Tvilling yndling grævling af Hella Joof: få et indblik i Hella Joofs liv med både op- og nedture, gode råd til alle livets aspekter og ikke mindst underholdende og hudløst ærlige anekdoter.
  5. Kaptajnen og Ann Barbara af Ida Jessen: en dramatisk westernfortælling med ondskab, hævn og ikke mindst kærlighed, som alt sammen finder sted i år 1754.
  6. Kærlighed af Anders Agger & Mingo Nørager: her dykker en journalist og fotograf ind i kærlighedens væsen og undersøger dens kræfter og betydning for vores liv. Hør også kendte danskeres fortælling og perspektiv på kærlighed.
  7. Jytte vender tilbage af Morten Münster: nu er opfølgeren til bestselleren ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” endelig kommet. En praktisk og humoristisk guide til, hvordan du skaber forandringer og kommer i mål med dem.
  8. Hvide blomster af Sissel-Jo Gazan: denne spændingsroman drager læseren ind med sin fortælling om hemmeligheder og hævntørst i en gennemført historie.
  9. Det hele handler ikke om dig af Niels Overgaard: læs Niels’ velskrevne bog om principperne for et liv med frihed og sindsro, hvor han tager udgangspunkt i antikkens filosofier.
  10. Disney Julekalenderbog af Karrusel Forlag: 24 skønne og hyggelige julehistorier, som passende kan læses i løbet af december måned. Find alle de kendte figurer i nye og underholdende eventyr.

God underholdning til ferien

I listen er der noget for enhver smag, og der er masser af genrer og emner at vælge mellem. Her kan du virkelig få god underholdning til ferien og de mørke vinteraftener. Du kan gå på opdagelse i krimier eller anden skønlitteratur, dejlige juleeventyr eller spændende faglitteratur. Eller hvad med at tage en kogebog under armen og udfordr dine evner i køkkenet? Her er virkelig noget for enhver smag, uanset hvilke bøger du foretrækker.

Mange af bøgerne kan du både få som lydbog, e-bog og almindelig bog, så du helt selv kan vælge, hvad der passer til din smag.