Tendensen er at mere og mere foregår online, inden for lånebranchen er det ikke anderledes. Der er hver dag mange danskere som søger om forbrugslån på nettet, men hvem tilbyder det bedste lån online lige nu?

Det er det store spørgsmål og vi giver dig svaret i denne artikel. Men lad os først slå fast, at det kræver en indsats af dig selv. Du kommer ikke sovende til det, men med en indsats på 15-20 minutter, kan du spare mange penge, i form af lavere låneomkostninger. 

Sådan finder du et godt lån

Når du skal finde et godt lån, handler det om at være grundig i sit forarbejde. Sagen er den, at alle kunder bliver kreditvurderet individuelt. Du kan derfor aldrig vide hvilken rente, åop eller vilkår du får tilbudt.

Det bedste lånDu kan derfor ikke regne med at få tilbudt det samme som din kæreste, bedste ven eller jævnaldrende bekendte. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind på dine lånemuligheder, så som indkomst, alder, gæld, boligforhold og lignende.

Følg vores 3 simple trin til at finde det bedste lån online lige nu og her:

1. Få overblik over mulighederne

Det første du skal gøre er at få overblik over mulighederne på markedet. Alle lånefirmaer har nemlig hver deres krav til kunderne. Alderskrav kan variere fra 18 til 23 år og de tilbudte lånebeløb og perioder vil ligeledes være forskellige.

Du kan danne dig et overblik på hjemmesider som Laanomaten.dk og Forbrugslan-guiden.dk.

De kan være til stor hjælp, når du skal sammenligne, ansøge og finde de bedste eller billigste lån på nettet.

2. Ansøg hos flere firmaer

Det næste du bør gøre er at ansøge hos flere firmaer. Her laver mange den fejl, kun at udfylde en enkelt eller højest 2 ansøgninger. Vi er med på, at det nok ikke er det sjoveste i verden, men der kan altså være mange tusinde kroner til forskel på låneomkostningerne.

Så du snyder virkelig dig selv, ved at springe hurtigt hen over denne del. Find dine 3 seneste lønsedler og årsopgørelse frem, så du har den tæt ved dig på computeren. Det gør at du hurtigt kan få ansøgt hos 3-4 forskellige selskaber.

3. Udvælg det bedste lån

Nu til den sjove del, nemlig hvor du skal sammenligne lånetilbud og vælge det bedste. Det er dig og dine behov, der afgører hvad der er det bedste for dig. Om det er tilbuddet med den laveste ÅOP, eller der hvor du har særlige muligheder undervejs.

En udbyder som DER Privat Finans er fx. begyndt at tilbyde mulighed for at pause ydelsen, eller for at du kan tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Så overvej det hele nøje inden du vælger.

Relateret: Tjek også vores guide til det billigste lån på nettet

3 gode låneråd

Vi slutter af med 3 relevante låneråd. Tips til fejl du bare ikke må begå:

  1. Vælg aldrig en ydelse der er større end dit rådighedsbeløb.
  2. Lån aldrig mere end du har brug for – regningen kommer senere!
  3. Vælg den laveste ÅOP, ikke den laveste rente.