Mange danskere elsker at tage koncert og derfor fokuserer God-ehandel.dk her på, hvordan du finder god priser online.

Det er langt lettere og hurtigere at købe billetterne på nettet, end at skulle finde et spillested eller butik, hvor de sælger. Online kan du gøre det på få minutter over din egen computer. Men husk kun at handle hos velkendte og troværdige udbydere, da der til tider er falske billetter i omløb.

Find billetter hos troværdige forhandlere

Først og fremmest er det vigtigt, at du køber billetterne af en troværdig forhandler. Det betyder, at du ikke skal finde det første og bedste sted, men finde en autoriseret hjemmeside der forhandler koncertbilletter.

Sider som for eksempel www.billetlugen.dk er velkendte hos de fleste og ellers kan du med fordel sammenligne dig til de laveste priser.

Billetkompagniet er en relativ ny tjeneste, hvor du kan sammenligne billetpriser fra forskellige troværdige udbydere som fx. Viagogo og Ticket2. Det hjælper dig med at finde de mest konkurrencedygtige priser, uanset hvilken begivenhed du skal til.

Alternativt informerer arrangøren ofte om deres forhandlere, ligesom man af og til kan købe billetterne direkte på deres hjemmeside. Det er fx. tilfældet ved Roskilde Festival. Det kan du med fordel gøre brug af.

Pas på svindlere og handelsportaler online

Der er flere forskellige måder, man kan blive snydt på, når man handler online. Hvis du finder en hjemmeside, hvor du kan købe billetter langt billigere end alle andre steder, er det sandsynligvis fordi det er snyd. Du kan risikere at få trukket pengene, hvis du giver kontooplysninger, uden nogensinde at modtage noget.

Mange privatpersoner sælger allerede købte billetter videre på hjemmesider som www.dba.dk eller www.guloggratis.dk. Det kan sagtens være reelt nok, hvis der er nogen, der er blevet forhindret i at komme. Det er dog ikke lovligt at sælge sin billet videre til meget overpris.

Find nogen du kan stole på, som du eventuelt kan ringe til eller møde først, og som ikke tager en langt højere salgspris, end den officielle.Ellers skal det være en koncert som du virkelig gerne vil til og hvor alt er udsolgt!