Ønsker du at sammenligne lån og kreditkort i Norge, har du meget de samme muligheder som det kendes herhjemmefra. Flere tjenester kan give dig overblikket og hjælpe dig mod den bedste løsning.

Det kan være du er dansker bosat i Norge eller på anden vis har en fod i begge lande. Det eneste du skal være opmærksom på i den sammenhæng er om de kræver dansk/norsk personnummer eller statsborgerskab, ved ansøgningen. Udover det bør du frit kunne sammenligne og ansøge hos udbyderne.

Sammenligning af kreditkort

Ved sammenligning af kreditkort i Norge bør du naturligvis have fokus på renten, da det er det primære for hvilke omkostninger du kommer til at afholde. Men derudover bør fordele vægte i din beslutning, da flere udbydere kører med bonuspoint, der kan give rabatter og besparelser. Det kunne fx. være på flyrejsen eller på brændstoffet.

Mange tjenester har mulighed for at hjælpe dig, give dig overblikket og hjælpe dig godt i gang. En af disse er Kredittkort-online.com, hvor du hurtigt får et indblik i mulighederne alt efter hvad du søger af kreditbeløb.

Sammenligning af lån

Lån og kreditkort i NorgeVed sammenligning af lån i Norge er det særligt den effektive rente, du skal have fokus på. Den effektive rente svarer til ÅOP, som de fleste kender fra det danske marked. ÅOP og Den Effektive Rente viser dig tydeligt, hvilke firmaer der er billigst. Mange omkostninger som oprettelsesgebyrer og løbende administrationsgebyrer kan påvirke på de samlede kreditomkostninger. Her er de to procentsatser et godt pejlemærke.

Når du søger forbrugslån i Norge skal du være opmærksom på om der er krav til personnummer eller norsk statsborgerskab. For så kan du naturligvis kun ansøge, hvis du opfylder disse. Omend der normalt er mulighed for at søge uden dette er et krav, hos udbydere i både Danmark og Norge.

Hvis du ønsker overblikket over lånemulighederne i Norge og en god start på ansøgningsprocessen, kan Forbrukslån-online.com være et godt sted at starte.

Kreditkort vs. lån

Der er helt klart forskel på at optage kreditkort og lån. Førstnævnte vil være den bedste løsning hvis du blot mangler lidt ekstra penge mellem hænderne løbende. Det kan være til dagligsdagsting eller køb af diverse services. I Norge kører de meget med muligheden for at optjene points, så du rent faktisk kan spare penge ved at bestille med dit kreditkort. Det har sin klare fordel.

Derudover skal du hos nogle blot betale renter af de beløb du bruger, dvs. du sagtens kan vælge et kreditbeløb på 25.000 kr. men hvis du intet bruger, vil omkostningen være begrænset. Det står i skarp kontrast til et online lån, hvor du har en fast relativ høj rente.

Generelt er online kreditkortmarkedet langt mere udbredt og fremme i det norske, sammenholdt med Danmark hvor det er mindre normalt.

Fordelen og årsagen til at man skal vælge et forbrugslån er, at du får pengene med det samme og kan bruge dem alle på finansiering af et køb. Samtidig har du typisk en mere bred mulighed for at vælge løbetid og lånebeløb, så det matcher præcis det du søger.

De to løsninger er på mange måder forskellige, så det afhænger af hvilke behov og formål du har.