Cookies -og privatlivspolitik

Spar penge når du handler på nettet – brug rabatkoder!

Spar penge på nettet

Betaler du altid fuld pris når du handler i butikker i din lokale by? Forsøger du aldrig lige at få trukket et par procenter eller ti fra prisen? Men gør du det også når du handler online? Nej vel…

De fleste danskere betaler næsten altid fuld pris når de shopper på nettet. Det gør de fordi der som sådan ikke er en ekspedient at handle med, og derfor er det en slags ”take it or leave it” situation. 

Besparelser via rabatkoder

Der findes dog en måde at få rigtig meget rabat på sine købt på nettet og du behøver faktisk kun Google som hjælpemiddel for at opnå det. Lad os uddybe dette nedenfor.

Spar penge på nettetNår du handler på nettet, har du så nogensinde lagt mærke til et lille stykke tekst når du er nået til kassen hos webshoppen, hvor der f.eks. står ”indløs rabatkode, eller indtast kuponkode”? Faktisk er der rigtig mange webshops i Danmark, hvor det er muligt at anvende rabatkoder, så hvis du handler online, og aldrig har lagt mærke til dette, så må du have sovet i timen.

Faktum er, at du i mange tilfælde med en simpel kode kan få op til 30% rabat på hele dit køb. For eksempel kunne du, hvis du handlede hos en webshop der sælger tøj, fylde en kurv med tøj for 2.000 kroner, indtaste en rabatkode der giver 30% på hele kurven og derved opnå en besparelse på 600 kr.

Men hvor finder man så lige de her rabatkoder henne?

Så nemt er det

Det er super let at finde rabatkoder med hjælp fra Google. Alt hvad du behøver at gøre, er at Google ”Rabatkode (webshoppens navn)” og du vil hurtigt kunne finde ud af om der er muligheder til den givne webshop eller ej.

Hvis vi eksempelvis gerne vil have rabat på et webhotel, så kunne vi for eksempel google ”rabatkode UnoEuro”. Dette har vi faktisk gjort og det gav et resultat der ledte til en besparelse på 25% på deres webhotel. Se rabatkoden her

Google man i stedet noget ala ”rabatkode stylepit (tøjbutik på nettet)” så finder man også koder på mellem 15 og 60 %. Der er altså virkelig mange penge at spare, hvis man blot gider at lave en smule forarbejde.

Skal du finde rabatkoder til udenlandske webshops kan du også bruge siden her som samler kuponer til en masse forskellige webshops og serviceudbydere på nettet. Her kan du blandt andet finde kuponer til Macy´s og Asos.com webshops.

Konklusionen på denne artikel er, at hvis du gerne vil have rabat på dine køb på nettet, så husk altid at lede efter rabatkoder først – I mange tilfælde vil du finde noget der kan sparer dig penge.